home
over ons
blokhut /trekkershut
safaritent
nieuws
info camping
tarieven
contact
de omgeving
foto's camping
Wilma
Siep
gastenboek

Wij zijn in juli 2007 op deze heerlijke plek komen wonen.

De camping bestond toen al en we zijn van plan het de komende jaren aan te passen aan onze eigen ideeën, in ieder geval een gezellige en schone camping, voor iedereen, jong en oud, die een beetje rust, gemoedelijkheid en gezelligheid zoeken.

We zijn naar Drenthe verhuisd voor de rust en de ruimte en die hebben we hier gevonden en door deze camping kunnen we dit ook delen met andere mensen..

Voor kinderen is het op de camping leuk om de dieren te voeren en om een ritje op een pony te maken of een keertje mee met de kar, een speelplaats voor de kinderen, waaronder een klimtoren met glijbaan en een schommel, een draaimolen en een trampoline mag ook niet ontbreken natuurlijk en voor de warmere dagen, waar er hopelijk veel van komen, een veilig zwembad.

Vanaf  2016 is er een recreatieruimte voor een kopje koffie of thee, een boek of krant lezen of een spelletje doen, daarnaaast is er ook een overdekte fietsenstalling.

De Klaverhoeve is ook een prima plek om een aantal routes van het pieterpad te lopen.

Voor fietsers is de Klaverhoeve een goede uitvalbasis, lekker fietsen door Drenthe, Overijsel en Duitsland.

Voor vogelliefhebbers is het leuk om te zien hoe de zwaluwen in en uit de stallen vliegen, heel erg mooi om deze vogels te zien hoog in de lucht zo snel en wendbaar, ze nestelen hier elk jaar in verschillende stallen.

Het is ook heel grappig dat je hier op de grens van Drenthe met Overijssel zit, de boerderij aan de rechterkant van de camping ligt in overijssel.

Top
de klaverhoeve| deklaverhoeve@online.nl